Beste klanten,

Er is eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel, als alles goed gaat zullen wij op 01/07 als privé wellness mogen heropstarten. 

Jammer genoeg zal de 3 en een halve maand verplichte sluiting nog lang nazinderen in onze agenda. 

Zoals de meeste onder jullie weten zijn wij naast privé wellness ook een vakantiewoning én inmiddels populair logiesadres in de Vlaamse Ardennen.  

Door de lange periode van verplichte sluiting hebben wij enorm veel geboekte weekends van maart tot en met juli moeten omboeken naar een ander weekend dit jaar.

Hierdoor zit onze agenda quasi helemaal vol en is er bijna geen enkel weekend meer beschikbaar voor wellnessboekingen m.u.v. van zondagavonden vanaf 18u.  Wie dus graag nog een plaatsje op een zondagavond bemachtigd boekt dit dan ook best zo snel mogelijk.  Voor zondagavonden langer dan 4 weken vooraf kan u me best contacteren via mail aangezien dit nog niet boekbaar is dan in de online kalender.  Verder hebben wij uiteraard nog veel beschikbaarheden op weekdagen en avonden voor een ontspannen wellnessmoment.  Beschikbare data voor wellnessboekingen kan u vinden bij het tabblad reserveren.

We hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen voor een verwenmoment in ’t Lavendelhof!

Stay healthy!

 

Nathalie & Stijn

Promo's

Ontdek hier onze lastminutes.Contacteer ons

  Bezig met verzenden...

Bekijk ook Casa Lavanda, luxueus genieten in de Vlaamse Ardennen.

0498 91 85 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierkenstraat 80

9620 Zottegem

FB