Aanbod

Finse buitensauna

Neem een heteluchtbad in de traditionele Finse buitensauna. De temperatuur varieert tussen 80 en 100°C. Onze Finse buitensauna is drempelloos ingericht en biedt ruimte aan 2 rolstoelen. Dankzij inschuifbare banken is er zelfs plaats voor 4 rolstoelen.

Infraroodcabine

Laat de infraroodstralen diep in je huid doordringen en je spieren ontspannen. De temperatuur varieert tussen 40 en 45°C. De infraroodcabine is drempelloos ingericht en biedt plaats aan 6 personen en 2 rolstoelen.

Whirlpool (VLAREM II-norm)

Geniet van het ontspannende effect van warmte, hydromassage en gewichtloosheid van onze whirlpool. Ons bubbelbad is volledig conform aan de Vlarem II-wetgeving en voldoet op die manier aan de strenge normen voor publieke uitbating.

Dankzij onze buffertank van 20.000 liter en onze zandfilterinstallatie wordt meerdere malen per uur het water gezuiverd en ververst via de overlooproosters.

Verwarmd binnenzwembad

Tussen twee sauna’s dompel je je onder in het verwarmde binnenzwembad. Dankzij een tillift is het zwembad voor iedereen toegankelijk. De heerlijke temperatuur van 30° zorgt ervoor dat het zwembad geschikt is voor watergewenning.

Ons zwembad is Vlarem II conform en het water wordt 24/24 gemonitord en op temperatuur en peil gehouden volgens de wettelijke vereisten. Van het water en de vloeren worden maandelijks onaangekondigd stalen genomen door een onafhankelijk labo.

Regendouches

Kom op temperatuur onder de zachte druppels van onze regendouches. 1 van de 2 regendouches is voorzien van een discrete plafondmotor voor een vlotte en veilige verplaatsing van personen met een verminderde mobiliteit.

Relaxruimte

Even bekomen doe je in de relaxruimte, met een ruime hoekzetel en een honesty bar. De kleintjes kunnen zich uitleven in het ballenbad en de speelhoek.

Zintuigentuin

Kom kijken, voelen, luisteren en ruiken in onze rustgevende zintuigentuin.

Massages

Maak je wellnesservaring helemaal af met een massage.
Deze is wel niet inbegrepen en moet je apart tijdig reserveren.
Massages vinden plaats binnen de geboekte wellnesstijd van minimaal 3u, enkel massages van minimaal 60 minuten kunnen gelijktijdig gegeven worden op aanvraag en bij beschikbaarheid. Massages van 30 minuten gebeuren altijd na elkaar.
Massages dienen cash betaald te worden.
Massages zijn meestal niet mogelijk op vrijdagvoormiddag en maandagvoormiddag (soms op aanvraag)

Gelaats- en hoofdmassage 30’ : 45 €
Gelaats- en hoofdmassage 60’ : 70 €
Rug - nek - schouder massage 30' : 45 €
Rug – nek – schoudermassage 60 ‘: 75 €
Full body 60’ : 75 €
Full body 90’ : 125 €
Japanse gezichtsmassage 45': 70 €
Voetreflexologie 60': 70 €
Psychozone voetmassage 60' : 70 €
Zwangerschapsmassage 60' : 75 €
Hotstone massage 60' : 85 €
Zorgmassage 30' : 45 €
Zorgmassage 60' : 75 €

Overnachtingen

Je kan in 't Lavendelhof ook overnachten. Losse overnachtingen zijn ook mogelijk maar max. 4 weken vooraf boekbaar in functie van onze vakantiewoningverhuur. Ons vakantiehuis Casa Lavanda biedt slaapplaats aan 12 personen. Het volledige gelijkvloers, inclusief de keuken en een slaapkamer, zijn rolstoeltoegankelijk. Lees meer over Casa Lavanda.

Onze wellness in beeld

Bekijk ook Casa Lavanda, luxueus genieten in de Vlaamse Ardennen.

0498 91 85 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierkenstraat 80

9620 Zottegem

FB