Ons nieuw concept

Beste klanten,

Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen is ’t Lavendelhof verkocht en worden wij vanaf 1 september de nieuwe eigenaars.

Wij kijken er naar uit om met veel enthousiasme te starten met dit mooie project en ‘t Lavendelhof verder uit te bouwen tot een plaats waar luxueus genieten centraal staat.
Ook ‘genieten zonder grenzen’ blijft een slogan voor ‘t Lavendelhof.
Mensen met een beperking blijven welkom voor een wellnessmoment.

Nu zal er ook het één en ander veranderen in de toekomst waar we graag al een woordje uitleg bij geven.

Tijdens de week zullen we ons blijven toeleggen op privé verhuur van de wellness, dit zal mogelijk zijn met en zonder overnachtingen.
We zijn ons ook volop aan het informeren voor het plaatsen van een traditionele buitensauna, dit zal naast de infraroodsauna toch een meerwaarde zijn voor de wellness.
Gezien er in onze streek ook veel vraag is naar accommodaties voor een weekendje Vlaamse Ardennen zal ‘t Lavendelhof tijdens het weekend voornamelijk fungeren als vakantiewoning.
De woning zal dan in zijn geheel te huur zijn per 2 of 3 nachten. Wij bieden plaats aan groepen tot 12 personen en maken op aanvraag ook een aangepaste prijs voor groepen tot 12 personen.

De toegankelijkheid voor mindervaliden willen we ook voor de logies doortrekken, zo zal er ook een rolstoeltoegankelijke kamer zijn op het gelijkvloers.

We zullen ook samenwerken met de website www.lastminutesauna.be waar u beschikbaarheden zal kunnen checken en ook rechtstreeks zal kunnen boeken.

Indien de vakantiewoning tijdens het weekend niet is verhuurd zullen wellnessblokken en arrangementen ook op vrijdag, zaterdag en zondag mogelijk zijn.
Dit kan op aanvraag maximum 2 weken vooraf of via bovenvermelde website.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ‘t Lavendelhof!

Groetjes, Nathalie & Stijn

RESERVEREN
Ons nieuw concept