huisreglement

true politeness is perfect ease and freedom, it simply consists in treating others just as you love to be treated yourself                                                                                                                                                – Chesterfield

Goede afspraken maken goede vrienden en houden ’t Lavendelhof een oase voor iedereen.

Hygiëne

Het zwembad en de jacuzzi zijn speciaal ontwikkeld om aan de wetgeving van VLAREM II inzake volksgezondheid te voldoen. Dit wil zeggen dat we beantwoorden aan de normen voor publieke uitbating en dat er maandelijks op onaangekondigde tijdstippen door een geaccrediteerd laboratorium controles worden uitgevoerd. Voor ons is het dus heel belangrijk dat men zorgeloos kan genieten. We rekenen er op dat onze bezoekers respect en hoffelijkheid voor elkaar en voor ons kunnen opbrengen om de standaard van ons complex mee te waarborgen.

Het is niet toegelaten eten en drinken mee te nemen naar de natte zones van het complex.

Badslippers zijn verplicht in het hele complex. We hebben enkele paren te huur à 3 EUR/paar.

Rust

’t Lavendelhof is gelegen in een rustige residentiële wijk. We vragen onze bezoekers de rust van onze buren niet te verstoren en de stilte in de tuin en op de parking te respecteren, zeker na 20u.

Privacy

Wanneer u voor het eerst ‘t Lavendelhof binnenstapt, krijg u een korte rondleiding. Daarna wordt u alleen gelaten en is het volledige complex voor u beschikbaar. De hapjes en drankjes zullen klaarstaan, zodat u in alle privacy kan genieten van onze faciliteiten.

Badkleding is niet verplicht, maar we vragen wel de integriteit van onze buren te respecteren bij het bezoek aan de tuin.

Veiligheid

Er moet altijd een 18+ aanwezig zijn in het complex.

Kinderen mogen nooit zonder toezicht gelaten worden.

Betaling

We hebben een bancontact apparaat, maar aanvaarden geen credit cards.

Reservaties die zonder verwittiging niet worden opgenomen, zullen leiden tot de betaling van de helft van de totale prijs.

RESERVEREN
Ons nieuw concept